2019-08-02 mbaek opdatering

Der har været noget stille på websiden på det sidste, dels havde jeg på arbejdet et uheld hvor jeg vred om på foden godt og grundigt hvilket gjorde der lige var en række løb jeg ikke kunne komme til da min mobilitet var = 0
Dels har webhotel udbyderen LANGTTTTTTTT om LÆÆÆÆNNNNGGGGGGEEE fået flyttet mbaek.dk fra deres gamle system over i det nye, i den forbindelse lykkedes det dels ikke for dem at få alt flyttet så det bare spillede dels har jeg selv ønsket at starte fra 0 med rent system med et ny ren opdateret websystem, herefter skulle alle billeder lige ud igen, hvilket har taget lidt tid.
Det er blevet til 306 albums hvilket vil sige 308 cykelløb, eller cykelteams presentationer og cykeltræninger.
første løb: 2003-06-25-29 DM LAMDEVEJ NIBE

Af disse cykelbegivenheder er der 2-3 hvor der har været gæstefotografer.
Cykelbegivenhed nr 300 skulde nu være 2019-04-14 GIVE ELEMENTER LØBET VONGE

I alt skulde der være i skrivende stund 43509 billeder online på mbaek.dk fordelt på de 306 albums, det giver et snit på 142,2 billede pr album.
Typisk er det omkring 20-30% der kommer online, mens resten er billeder der for hovedpartens vedkommende gemmes for evigt men kommer ikke onlin da det enten er for mange billeder fra samme sted i det pågældende løb eller for mange billeder af de samme rytter, så er der naturligvis også de billeder der er blevet uskarp, fejlskud med mere. så man kan vel sige det er blevet til lidt billeder gennem årene.

Martin
mbaek.dk

This article was written by mbaek