Blandet opdatering

Løbsopdatteringer er et nyt forsøg på at skabe opmærksomhed omkring cykelsporten fra medier uden for cykelsporten. Det vil sige tv, radio, aviser, websider med mere. Tanken er at hvis der findes et sted hvor de nemt og hurtig kan finde en masse informationer omkring løb og cykelsporten så vil cykelsporten forhåbentlig være mere interesant at skrive om.
Cykelsporten er stadig ikke det mest spænde for medierne at beskæfige sig med, selv om det er blevet meget bedre end for år tilbage, og i mange tilfælde skal kluberne eller rytter selv direkte henvende sig til medierne for at få lidt opmærksomhed, men kan vi give medierne nogle steder på nettet hvor de let kan hente informationerne, uden at skulde bevæge sig uden for huset er det forhåbentlig gjort letter for dem.
Som sagt er det lavet sådan at andre kan kommentere indlægende via facebook log in, hvilket gerne skulde give rytter med mere lejlighed til at kunne fortælle deres oplevelser.

Hvis der er nogle andre der har lyst til at skrive mere fast og starte løbsopdateringer vil jeg give dem adgang til systemet, der behøves ikke være tale om 10 siders artikler, eller artikler der klar til print, men bare en godt gennem gang af ruten, hvad er der sket, er der noget særligt at fortælle, eks den gode historie.
Hvis nogen har lyst kan de som sagt få adgang til systemet så de kan lave opdateringer, der vil formentlig også kunne laves en mobil adgang til skribenter.

Slutteligt og mest vigtig, dette er ikke forsøget på at lave en ny nyheds side til cykelsporten. Feltet, Cyclingworld og Cykelmagasinet dækker efter min overbevisning fuldt ud behovet for nyheder inden for cykelverden, dette er udelukkende et forsøg på at gøre det letter for alle medier at få viden og opdateringer om de forskelige løb der køres rundt omkring hver weekend for der igennem at øge kendskabet til cykelsporten.

Fotohjørnet er min personlige blog som cykelsports fotograf, håbet er at give rytter med mere et indblik i hvordan det er at være cykelspors fotograf, men også give andre der gerne vil tage lidt billeder mere viden.
Nogle af de ting der her vil blive behandlet vil være ting hvor for jeg samme tider sider eller enda liger ned og tager billederne, hvad udstyr jeg bruger og hvad de gør godt for, hvad tid bruger jeg på billederne med mere, men også noget om mine tanker og overvejelser generelt om det at være cykelsportsfotograf.