2019-06-02 Race Days powered by SRAM. Vejle

I damernes løb var der udsigt til et sjældent møde mellem danmarks tre stærkeste MTB Kvinder i form af Annika Langvad, Malene Degn, der begge køre udlandsprof, og så Caroline Bohé der på trods af hun stadig er U23 rytter gang på gang presser de andre to, og vi skal ikke glemme der kun er 14 dage til DM.

Desværre styrtede Anika på en opvarmnings omgang hvor hun kørte ned af skihopbakken og desværre endte med at styrte, og trille slemt rundt, Undertegnede sad ved siden af bakken og så det, det var forfærdelig at se, efterfølgende har hun offentliggjort at hun fik flere brud rundt omkring på kroppen. 

Selvs damernes løb blev derfor et løb med Malene og Caroline som favoritterne, og fra starten var der ingen tvivl om de begge var i form, fra første nedkørsel af Skihopbakken var de i front og var FLYVENDE. Som løbet skred frem viste Caroline sig dog som den stærkeste og vandt fortjent. Bliver spændende at se hvordan DM kommer til at gå.

I herre elite var der lagt op til et løb mellem den danske mester. Sebastian Fini og Simon Andreassen med Jonas Lindberg til at presse de andre.

Som løbet skred frem stod det mere og mere klart at Simon var noget presset af de andre to, mens Sebastian bestemt er i form frem mod DM og klar til forsvare DM trøjen.

Facebook