2012-08-22 PDR. Randers

Postdanmark er en af danmarks største sports begivenheder, på mange områder det største, årets udgave, den 22 i rækken, byder velkommen til ca 135 rytter fordelt på 17 hold af 8 rytter, af de 17 hold er 8 pro tour, i blandt holdende er britiske team sky med verdens mesteren fra københavn Mark Cavendish (Storbritannien) i spisen, men mange af de andre teams har også verdens stjerner med, eks omega parma med Tom Bonnen, Russiske team Kathusia med spanske Óscar Freire.

holdende til start er følgende:
WorldTourTeams:
– Team Saxo Bank-Tinkoff Bank
– Rabobank Cycling Team
– Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team
– Garmin-Sharp
– Sky Procycling
– Katusha Team
– Lotto Belisol Team
– Omega Pharma Quick Step

Pro Continental teams:
– Rusvelo
– Colnago-CSF Inox
– Topsport Vlaanderen-Mercator
– Team Europcar

Continental teams:
– Glud & Marstrand-LRØ
– Team Concordia Forsikring Himmerland
– Christina Watches-Onfone
– Blue Water Cycling

Nationale teams:
– Team Post Danmark
Hver hold starter med 8 rytter i alt ca 135 rytter til start.

Løbet køres fra i år fra i dag den 22 til søndag 26 august hvor der sluttes i københavn hvor rytterne har kørt ca 860km når de er færdige, Løbet køres normalt først i august men flyttet til sidst i august i år på grund af OL.

Løbet starter i dag i randers, køre øst på ud på djursland hvor der kørers med uret med besøg i grenå og ebeltoft, inden det går tilbage til randers ved at krydse tværs over djursland, i randers sluttedes der af på en mindre rundstrækning inde i byen. rundstrækningen starter i bunden af vester gade og fra lidt før 1000m mærket stiger ruten støt og roligt op til målet på parkboulevarden, hvor rundstrækningen forsætter ned at hobrovej.

Under præsentationen af rytterne gav både Tom Bonnen og andre udtryk for de er glade for at være her, flere af dem har kørt her tidligere for år tilbage, en af dem med særlige minder er Mark Cavendish (Storbritannien) der tidligere har kørt postdanmark rundt, og som tidligere omtalt blev verdens mester 2011 der blev afviklet i københavns området, noget af det Cav sætter pris på ved danmark er det er relativ flat, til gengæld er han ikke glad for vore skatte tryk hvilket er en af tingende der holder ham fra at flytte til danmark.
Men mon ikke fredagens kildesvej i vejle kan få flere rytter til at overveje om danmark nu også er så fladt som de regner med.