2018-08-12 Race Days Kolding

Race Days Kolding er et nyt arrangement der sigter på at blive en fast tradition og med internationale rytter, til start i år var der da også flere udenlandske rytter til start både i dame klasserne og herre elite og junior.
Selve setuppet minder om Shimanoliga løbende, men med maraton og XCE løbet, samt Night trailløb med mere.
Programmet
Fredag:
-DM XCE
-Night trailløb

Lørdag:
-Marathon motionsløb XCM
-Teknik øvelser
-B&U XCO DCU licensløb

Søndag:
-XCO DCU&UCI cat.1

Start området var henlagt til Kolding Gymnasium hvor der er store grønne områder, i start området var der støre Expo området hvor forskellige cykel firmaer hade taget opstilling lige ledes var der flere ganske gode madboder.

Ruten i Marielundskoven var en rute der vel nærmest indeholder alt, undtagen store åbne arealer, der er et par store opkørslen og et par store ned kørsler, den obligatoriske rockgarden og drops, men også rolige transport stykker, yderligere var der på stævne pladsen opsat en flad sektion hvor rytterne skulle op over et stykke med store sten, der var lavet forskellige pump sektioner hvor særligt nogle rytter fra herre elite valgte at hoppe over disse og få denne luft tur, en del af dagens rute er da også det Officele MTB spor i Marielundskoven.
Alt i alt en meget varieret rute med mange spændende ting, for tilskuerne var der også en del at se på stævne pladsen, men ville man ud på ruten kunne det hurtigt blive en god gå tur.
Alt i alt en god søndag og vi ses vel næste år.

Top 3 kvinderne: 

Caroline Bohé U23
Ann-Dorthe Lisbygd  
Viktoria SMIDTH KNUDSEN  

 

Top 3 Herre Elite:

Sebastian Fini Carstensen  
Jonas Lindberg U23  Gl Rye MTB
Nick VANPOL U23