2018-11-17 AARHUS MTB CROSS POWERED BY CYKELSERVICE.DK. Aarhus

Dagens løb blev kørt i de grønne områder i Skjoldhøj / Gimthøj / Toveshøj / Holmstrup / Hasle bakker, Aarhus V, med start og mål bag Tovshøjskolen, ruten var en god blanding af det hele, lidt asfalt, lidt sand, lidt græs, lidt trapper, lidt singletrack, op og ned kørsler og flade stykker, kort sagt en god komplet rute.

MTB sport blev flere steder krydset og enkelt steder også brugt men en stor del var ikke i brug.

Dagens løb var et alm. DCU cykelcross løb, samtidig var der woldcup i Tjekkiske Tabor, hvor de forskellige danske cross landshold stillede op i noget nær stærkest mulige start række, på tros af disse to faktor, var der i alle klasser en del hurtige rytter til start, og med dejlig stor deltagelse fra Sjælland, prisværdigt at så mange rytter fra Sjælland og det øvrige Danmark vil bruge så meget tid på transport for at komme til Cross løb, men dette siger måske også noget om hvor fedt Cykelcross enlig er.

De tilskure og andre der tilfældig var vidner til løber fik da også et løb af høj klasse og se.

Vejret viste sig fra sin bedre side årstiden taget i betragtning. overskyet/sol i varierende omfang skiftende fra tid til anden, lidt vind uden det var for meget, men køligt, uden at være frysende.

Søndagens løb er samme sted, men her køres lørdagens rute modsat, og med mindre ændringer.

Rent fotografisk var det bestemt en spænde rute med mange gode steder, hvilket kan ses her neden under.

 

Facebook Album