I live eller ej!!!

Torsdag den 5 maj. Kristi himmelfart dag.

Burde virkelig have være i Odder og tage en masse billeder og video i anledningen af TDH, tour de himmelfart. Vist nord europas største børn og unge cykelløb med 5 etaper på 3 dage.

I stedet sad jeg hjemme på altanen og nød solen og livet når jeg ikke samlede cykel.

Men hvorfor ikke cykelløb i Kristi himmel fart ferien?

En ting er jeg pt ikke har det vilde udstyr, har fornuftig kamera hus og en fornuftig vidvinkel objektiv, men intet zoom, det giver en række fotografiske udfordringer, men kunne gå, særligt til video.

Men har kunne mærke et stykke tid at lysten til foto og video er der stadig, også at komme ud til løbende og sige hej.

Men transporten 🙁

Det med at skulde hjemme fra på bestemt tidspunkt, det med at side og rasle i en bus, for der efter at skifte til anden bus eller tog, og der efter måske en bus mere og sluttelig gå 3-5 km, når jeg endelig er fremme efter 1-2 timers transport er alt som reglen godt i gang.

Kan kun være i mål området +- hvad jeg orker at gå.

Når jeg skal hjem er det nogle gange med at smutte før alt er over for at nå bus eller tog, ellers vente op mod en time eller mere på første offentlig transport, og da det ikke altid køre optimalt, slet ikke om aften, søndag og helligdage aftner, når jeg skal med 2-3 busser/tog for at komme hjem så kan det hurtig blive 2-3 timers transport og venten mellem busserne/tog før jeg er hjemme, under tiden mere.

Prisen på offentlig transport gør det heler ikke beder, det er efterhånden små pebret.

Må blankt erkende at alt den tid med offentlig transport simpelthen er blevet for meget.

Gider simpelthen ikke alt det transport.

Når jeg samtidig kan side og tænke på at i bil ville selve turen være billiger, jeg skulde senere hjemme fra og stadig være der til starten, jeg vil kunne køre ud på ruten, jeg ville kunne få hele løbet med og være hjemme langt hurtigere, i bil vil rejse tiden ofte være 1/2 – 2/3 af tiden med offentlig transport, i mange tilfælde langt mere sparet i tid ved bil.

Må bare erkende transporten har taget meget af lysten.

Men jeg savner ærligt sagt atmosfæren, de gode cykelløb, alle i jeg er kommet til at kende gennem cykelsporten, og alle de andre gode oplevelser med mere.

Jeg holder da heller ikke helt med fotos og video men må nok erkende der pt nok bliver området tæt på Århus og Tilst jeg dækker, der hvor jeg kan tage cyklen frem og tilbage.

Det samme med løb i regn vejer, melder desværre pas der også.

Må også erkende og indrømme at lysten til selv at cykle og lysten til at arbejde med cykler er klart kommet igen, så i stedet for at tage til cykelløb og tage billeder af andre cykler så er lysten til selv at tage en tur blevet meget støre, og hvem ved hvad det ender med ?

Aprilsnar 2015 var som nogle måske husker at jeg ville stille op i D klassen, hvem ved, måske ender det med H40 en dag :p