2019-01-13 Cross DM Odense

Årets Danske mesterskaber i Cykelcross blev afholdt i Odense, hvor Cykling Odense hade lavet en god komplet rute med start foran SDU Odense Campusvej 55, Odense M, Ruten gik fra starten foran Syddansk universitets hovedeindgang mod vest over et græs areal, over til noget offcamper, og ned for enden af Center for Journalistik, og ned til hovedeindgang SDU hvor efter ruten via en trappe og en op og ned af en offcamper gik vider rundt om SDU og bag om Boldklubben 1913, odense universitet og universitet svømmehallen vider over til Killerupvej hvor der var en dobbelt offcamper hvor den første skulde rytterne køre op af i en ca 45 graders vingel, et par meter hen af på langs og der efter 90grader lige ned, over på den anden side og lige op og til venstre og ned igen og tilbage langs Killerupvej, hvor efter det forsat via græsarealerne gik ned mod Det Tekniske Fakultet – SDU og over og op på en vold langs parkerings pladsen og en fodbold bane på den anden side, hvor der undervejs på volden var indlagt et par offcamper hvor efter der via en tundel kørtes under Campusvej og op langs fakultet Institut for Idræt og Biomekanik, og bag omkring Svømmehallen Universitetet, og tilbage til målet.

Ruten var lagt så den kommer til at minde mest muligt om ruten til VM i Bogense, også på Fyn.

Mange af rytterne udtrykte stor begejstring for ruten og var svært tilfredse, for tilskuerne var det let at komme til og fra området, der var bemærkelsesværdig gode parkerings forhold for både rytter og tilskure, samtidig med der kørte busser til området, det var også let at komme omkring og se rytterne mange steder og flere steder kunne de både ses flere gange og følges på støre stykker, som fotograf var det en rute der også bød på flere gode spot, god steder.

Dame elite top 5.

1. Caroline Bohé – Holte Mtb Klub

2. Viktoria Smidth Knudsen – Team Giant-Assos Cx

3. Signe Koch – Dansk Mountainbike Klub

4. Ann-Dorthe Lisbygd – Slagelse Mountainbike

5. Kristina Thrane – Cykle Klubben Aarhus

Here Elite top 5

1. Sebastian Fini Carstensen – Cst Sandd Bafang Mountainbike R.

2. Kenneth Hansen – Team Giant-Assos Cx

3. Joachim Parbo – Hammel Cykle Klub

4. Tommy Moberg Nielsen – Carl Ras Cx Team-Sydkysten Pro

5. Benjamin Justesen – Team Velofit Commit

Top 5 H50:

1. Palle Egeberg Jensen – Hareskov Cykelklub

2. Henrik Djernis – Kalundborg Cykle Club

3. Morten Christensen – Sorø Bicycle Club

4. Jens Fisker Olesen – Cykling Odense

5. Lars Storgaard – Varde Cykelklub

 

Facebook.