Hvad er mbaek.dk

mbaek.dk er først og fremmest en fotografisk web og Facebook side, med billeder fra danske cykelløb, primært fra danske licensløb, men motionsløb/rytter dækkes også når det passer sammen.

Med rødder tilbage til 2003 DM i Nibe og real start ved Designa køkken løbet i Kjellerup 2004, så er mbaek.dk den i øjeblikket klart ældste foto side med billeder fra danske licensløb og andre cykelbegivenheder.

Der fandtes en anden side før og et par andre startede nogenlunde samtidig, men de er alle holdt af forskellige årsager desværre.

Siden indeholder i øjeblikket over 50.000 fotos, fordelt på over 300 cykelløb, team præsentationer med mere, Både Landevej, MTB, Cykel Cross samt Aarhus cykelbane dækkes. Alt sammen med udgangspunkt i Østjylland, men andre dele af landet besøges også ind imellem, alt efter hvor der er spændende løb med mere.

mbaek.dk er et 100% selvstændig online medie, der ønsker at fremme cykelsporten ved at skabe opmærksomhed om cykelsporten via billeder og videoer, ved at gøre det muligt for rytter med mere at få adgang til fotos, gøre det muligt for sportens aktører at kunne få billedmateriale, der er da også mange rytter med mere der benytter mbaek.dk´s billeder i dag, både med og uden vandmærke, det være sig både rytter der udelukkende køre i de mindre danske klasser og primært mere lokalt, over til rytter der køre på højeste internationale niveau og som har deltaget i dansk løb hvor mbaek.dk har været tilstede og fanget det.

Internationale rytter der køre løb i Danmark kan ligeledes bruge mbaek.dk´s billeder, hvilket også er sket.

mbaek.dk er IKKE tilknyttet nogen bestemt klub, men dækker alt og alle så vidt det er muligt.