2018-08-19 CK Aarhus

 

Den store rute bød blandt andet på Pindsmøllevej, Gl. Ryvej, Stjær Bakker, Brydehøjvej ved golfbanen, en rute på 18km på med flere store bakker der virkelig splitte felterne og hvor kun de bjerg stærke rytter kunne være med når der blev givet gas, men også lange mere flade stykker hvor de mere robuste rytter kunne hente bjergrytterne, eller sætte dem under pres.

Yderligere blæste det op i løbet af dagen.

Alt i alt en alsidig rute hvor de sidste km er flad stykke efterfulgt af den lange bakke op langs golfbanen ved brydehøjvej for så at slutte med flad stykke igen som kunne give samling på felterne før mål, en rute der på mange måder appellerede til den komplette men også tempo stærke rytter.

På toppen af Pinsmølle bakken var der i felterne i sidste start gruppe samling men tydeligt at se det for dem alle ville blive en dag med fart på, på anden omgang var de fleste felter ved at være sprængt og for hver omgang kunne man se rytter falde fra, se rytterne var mere og mere opgivende og trætte så bestemt en rute der var hår og trak tænder ud.