2019-04-14 Give Elementer løbet Vonge

Dagens Give Elementer løbet med start og mål i Vonge vest for Horsens bød på en flot og varieret rute hvor langt de fleste kunne være med, ikke nogle vild stejle op eller nedkørsler men en masse mindre bløde op og nedkørsler på en rute med både åbne og mere vind aflukket stykker, bløde sving og skabe sving, en blanding af små/mindre landeveje det var ensrettet og enkelte strækninger på større veje hvor der i midten var sat kegler op, umiddelbart en god løsning, rytterne kommer ikke så let over i den forkerte side af vejen og der undgås farlige overhalinger hvor biler vil overhale store grupper eller biler i modsatte retning vil overhale hinanden med fare for at ramme de modkørende rytter, en virkelig god løsning.

 

Eneste hage under tegnet bemærkede var selve målstregen, den skal nok lige rykkes 5 meter tilbage så den ikke er i et sving, af de få spurgt afslutninger undertegnede så virkede det som der var en stor fordel at køre i højre side af vejen da målstregen slet og ret var tætter på her, alternativ må man jo lige målstregen så den passer med det lige opløb og ikke selve svinget hvor stregen var. 

 

Desværre har vi haft et halv vådt forår og en april måned der har svinget fra næsten sen efterår med masser af blæst, regn og under tiden snefnug over til næsten sommerlige dage med næsten ingen vind og op mod 20 graders varme, kulden og det til tider efterårsagtige vejr har sikkert fået nogle rytter til at vente med sæsonstart lige som trænerne og andet knap er sprunget ud, ruten på sådan en tidlig forårsdag var bestemt ikke dårlig, men hold fast hvor ville den være både smuk og spændende på en lun sommerdag med masser af blade på træerne, gyldne kornmarker, gule rapsmarker, grønne græsmarker og store felter. Alt sammen haves som reglen i et eller andet omfang i DM ugen, bare et bette hent.

 

Men vejret er vi på godt og ondt ikke herre over.

 

Om dette er den flotteste landevejs rute undertegnede har været til er svært at afgøre, men uden tvivl en top 10 hvis vi havde været længe hende på året, eks til DM 

https://www.sportstiming.dk/event/6281/app/results?round=24134

 

Vonge – Kollemorten – øster nykirke – hærvejen – sønder tinnet – ørnsholt – Hammer Kirke – Hammer mølle – Vonge.

 

Udvalgte resultater:

A

1 Casper VON FOLSACH Team ColoQuick DEN
2 Andreas HYLDGAARD JEPPESEN Team Waoo DEN
3 Mads Baadgaard Rahbek BHS – ALMEBORG BORNHOLM DEN
4 Alexander Salby Team ColoQuick DEN
5 Johan Tiedemann Langballe Team Waoo DEN
6 Frederik Irgens Jensen Team O B Wiik – Dan Stillads DEN
7 Nicklas Overgaard AMDI PEDERSEN BHS – ALMEBORG BORNHOLM DEN
8 Christoffer Lisson BHS – ALMEBORG BORNHOLM DEN
9 Mads Søgaard Mondrup Give Cykelklub DEN
10 Mads Østergaard Kristensen Team Herning CK Elite DEN

 

DA

1 Birgitte Krogsgaard Team Virtu Cycling (W) DEN
2 Jorid BEHN Kieler RV GER
3 Niccola Hansen Team Igos / Harvesterhuder RV GER
4 Jenny LASSEN Kieler RV GER
5 Pia Victoria OSTERLOH Kieler RV GER

 

U19

1 Sebastian Andreasson Team ABC Junior DEN
2 Anders Foldager Team Mascot WorkWear DEN
3 Emil Vinther Schmidt Team Mascot WorkWear DEN
4 Kasper Due Kaspersen Team Mascot WorkWear DEN
5 Morten Nørtoft Esbjerg Cykle Ring Sport af 191. DEN
6 Jacob Christensen Team Mascot WorkWear DEN
7 Nikolaj Mengel Team ABC Junior DEN
8 Andreas ENGHOLM LARSEN Holbæk Cykelsport DEN
9 Dennis Lock Esbjerg Cykle Ring Sport af 191. DEN
10 Rasmus Søjberg Pedersen Esbjerg Cykle Ring Sport af 191. DEN