2019-06-12 Allbike Hasle

Aftens MTB Allbike Cup blev kørt i hasle bakker i området mellem Holmstrup og Toveshøj samt Grimhøj hvor der i er større grønt rekreativt område hvor der er anlagt både MTB spor og flere andre stiger på kryds og tværs.

Aftens start var ved legepladsen/træningsredskabet og hytten tæt på Holmstrup og Bronzealder vej.

Ruten gik fra starten over til Bakkekammen, hvor MTB sporet blev benyttet til opkørsel hvor efter der kørtes ned på bagsiden/øst og så hen langs bunden af bakkekammen hvorefter der igen køres op til toppen og ned af MTB sporets nedkørsel, herefter over langs fodboldbanerne ved Tovshøjskolen og ned til Grimhøj bakken hvor der kørtes lige op i stedet for at køre rundt og følge sporet op, denne lige opkørsel er lidt stejler end den på sporet, der ellers godt kan give mange problemer med overhovedet at komme op, her efter gik det ned af sporet til sporets vestlige punkt tæt på holmstrupgaardsvej og vider tilbage til starten via nåleskoven hvor både sporert og andre stiger var inddraget i aftens rute, undervejs var der både vandløb og bakker der skulde passeres, singel traik og steder hvor der kunne overhales, flere sagde efter løbet at et var en hård men god rute.