2019-08-29 Grand Prix GSV. Aarhus

Årets Grand Prix GSV blev traditionen holdt torsdag aften før festugen på den klassiske rute omkring Ingerslevs Boulevard i Aarhus, i modsætning til tidligere var der i år givet tilladelse til at holde løbet helt tilbage i Januar da sidste års løb var blevet lukket ned af en lidt for emsig kommunal embedsmand. 

Årets løb blev kørt i høj solskin med MASSER af stemning. 

I bedste vintage/hipster stil var der ikke helt styr på hvor mange år løbet hade fundet sted, arrangørerne hade været ved at snakke om dette, en mente det vist var 8 gang, det var på en eller anden gang blivet forhøjet på mystisk vis til 9ende gang, og ja så går man ikke så meget op i tal og sådan noget, det helle er lidt for uformelt og hyggeligt, så det var pludselig blevet til jubilæums udgaven, så spænde om de to kommende år også vil være jubilæums udgaver.

For de der ikke kender løbet så er det startet som et hemmeligt piratløb så og sige, bagmændene annoncere på dagen hvor og hvornår der køres og så møder folk bare op og køre ræs, først et kort børne løb her efter et voksen løb hvor vis licenshavende unge ikke kan dy sig for at køre med. Der er fokus på hygge, spas og mere hygge, og noget ræs for alle pengende, ikke noget med en masse elektronisk tidtagning eller noget, det er bare rå ræs til man bliver hentet med en omgang hvorefter man udgår.

At det yderliger forgår inde midt i Aarhus er kun med til at gøre det mere stemnings fuldt og publikums venligt, her fra kan der kun opfordres til man virkelig kommer og oplever dette næste år. 

At det helle måske heller ikke er så hemmeligt og pirat agtigt ses også af at både Matti Breschel og Michael Mørkøv var til start.